...

Uslovi i odredbe korišćenja – SlimFit Program Ishrane

1. Uvod

Dobrodošli na web stranicu i program mršavljenja “SlimFit” (u daljem tekstu: “mi”, “nas”, ili “SlimFit”). Korišćenjem naše web stranice i prijavom za SlimFit Program, prihvatate sledeće Uslove i odredbe korišćenja (u daljem tekstu: “Uslovi”). Molimo vas da ih pažljivo pročitate pre nego što nastavite sa korišćenjem naših usluga.

 

2. Prijavljivanje i Korisnički Račun

2.1. Da biste koristili naše usluge, morate biti punoletni ili imati dozvolu roditelja ili staratelja.

 

2.2. Prilikom prijavljivanja za SlimFit Program, morate pružiti tačne informacije o sebi i svojoj zdravstvenoj istoriji. Svi podaci će biti tretirani u skladu sa našom Politikom privatnosti.

 

2.3. Odgovorni ste za očuvanje tajnosti vašeg korisničkog imena i lozinke. Svi postupci izvršeni putem vašeg korisničkog računa smatraju se vašim postupcima.

 

3. SlimFit Program

3.1. SlimFit Program pruža savete o ishrani, vežbanju i mršavljenju. Napominjemo da rezultati mogu varirati od osobe do osobe i da se rezultati ne garantuju.

3.2. Pre nego što započnete bilo koji program mršavljenja, preporučujemo da se posavetujete sa svojim lekarom ili zdravstvenim stručnjakom.

 

4. Plaćanje i Naknade

4.1. Naplaćujemo naknadu za plan ishrane prilagodjen vama kroz SlimFit Program i druge proizvode koji vam mogu pomoći u postizanju najboljeg rezultata. Sve informacije o cenama i načinima plaćanja dostupne su na našoj web stranici i možete nas kontaktirati za sve detaljnije informacije.

4.2. Naknade su nepovratne osim ako nije drugačije navedeno.

 

5. Otkazivanje i Refundacija

5.1. Imate pravo da otkažete svoju pretplatu na SlimFit Program u skladu sa našim Pravilima o otkazivanju.

5.2. Refundacije su moguće samo u skladu sa našim Pravilima o refundaciji.

 

6. Vaša Odgovornost

6.1. Pristup i korišćenje SlimFit Programa obavljaju se na vašu sopstvenu odgovornost. Ne snosimo odgovornost za bilo kakve povrede ili štetu uzrokovane korišćenjem naših usluga.

 

7. Intelektualna Svojina

7.1. Sva intelektualna svojina povezana sa SlimFit Programom, uključujući sadržaj na našoj web stranici, zaštićena je zakonima o autorskim pravima.

 

8. Promene Uslova

8.1. Zadržavamo pravo da povremeno menjamo ove Uslove. Obaveštenje o izmenama biće objavljeno na našoj web stranici, a vi ste odgovorni za njihovo redovno proveravanje.

 

9. Kontakt

9.1. Za pitanja ili komentare u vezi sa ovim Uslovima, možete nas kontaktirati putem e-pošte na Info@slimfit.rs.

Ovi Uslovi i odredbe korišćenja predstavljaju sporazum između vas i “SlimFit” u vezi sa vašim korišćenjem naše web stranice i SlimFit Programa. Korišćenjem naših usluga, slažete se sa svim navedenim uslovima i odredbama.

Datum poslednje izmene: 7.9.2023.

[Ime Vaše Firme] [Adresa] [Poreski broj]

Molimo vas da pažljivo razmotrite ove Uslove pre nego što nastavite sa korišćenjem vašeg sajta i SlimFit Programa.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.